Doe mee met de #kompelinred actie!

Laat zien hoe jij als Kompel voor onze Duivels supportert en maak kans op fantastische prijzen! Op deze pagina lees je alle details en worden de winnaars bekend gemaakt. Vergeet je ook niet te registreren om kans te maken op de hoofdprijs!

Scroll Down

Hoe supporter jij als Kompel voor onze Duivels?

Doe MEE met de #kompelinred actie!

Laat zien hoe jij voor onze duivels supportert en maak kans op fantastische prijzen! Deel jouw Kompel moment op Instagram of Facebook met #kompelinred”. Wekelijks worden 12 winnaars bekend gemaakt op onze website.

Als je jouw inzending op onze website registreert maak je ook nog eens kans op de hoofdprijs! Deze wordt ná de WK Finale bekend gemaakt. De actie start op maandag 21 mei 2018 en duurt tot en met de finale van de FiFA World Cup™ op 15 juli 2018. Vanaf maandag 27 mei worden wekelijks de 12 winnaars bekend gemaakt op onze website. De foto’s met de meeste likes winnen één van de 12 weekprijzen.

Onder alle geregistreerde inzendingen kiest Kompel 5 foto's die kans maken op de hoofdprijs. De foto die binnen één week de meeste stemmen krijgt wordt de winnaar van de hoofdprijs.

Wat kun je winnen?

Elke week zijn er maar liefst 12 winnaars en één hoofdprijs!

  • Wekelijks 1e en 2e prijs: 24 x 33cl Kompel Ondergronds of Kompel Bovengronds
  • Wekelijks 3e tot en met 7e prijs: Kompel WK T-Shirt
  • Wekelijks 8e tot en met 12e prijs: Kompel flesopener-sleutelhanger
  • Één hoofdprijs: 4 uren gratis de Kompel bierbus inclusief 2 vaten Kompel Ondergronds óf Kompel Bovengronds. De hoofdprijs wordt bekend gemaakt één week ná de finale van het WK.

De actievoorwaarden zijn hier beschikbaar.

Kompel Bier - WK Actie Rode Duivels
Kompel WK Shirt - WK Actie Rode Duivels
Kompel opener - WK Actie Rode Duivels
Kompel Bierbus - Hoofdprijs

Wil jij kans maken op de hoofdprijs?

Heb jij op Instagram of Facebook onder #kompelinred laten zien hoe jij als Kompel voor onze Duivels supportert? Én wil jij kans maken op de hoofdprijs?

Registreer je dan door het formulier in te vullen. Onder alle geregistreerde inzendingen zal Kompel 5 foto's selecteren die kans maken op de hoofdprijs. Bekijk de actievoorwaarden voor meer informatie.

Rode Duivels t-shirt Kompel

REGISTRATIE formulier

Vul onderstaand formulier volledig in als je kans wilt maken op de hoofdprijs.

Alle winnaars #kompelinred