Kompel geschenkverpakkingen

Op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor uw personeel, leverancier, klanten of gewoon een mooi cadeau voor de feestdagen? Bestel deze via onze contact-pagina!

Bestel via contact-pagina
De Kompel bieren

Maak uitgebreid kennis met de Kompel speciaalbieren ... Of je nu kiest voor Bovengronds, Ondergronds, Bellefleurs of Kriek: alle vier de bieren zijn heerlijk van smaak. Proef ze nu zelf!

Bekijk de bieren
Waar kan ik Kompel Bier drinken?

Het speciaalbier Kompel is momenteel op veel plaatsen te nuttigen. Bekijk het overzicht waar Kompel te verkrijgen is.

Verkooppunten
Scroll Down

Kompel - Mijnbier

Steenkool in Limburg

Tussen 1923 en 1987 daalden duizenden mijnwerkers tot 900 meter diep in de steenkoolmijn van Eisden. Bovengronds lieten honderden arbeiders de schachtwielen draaien.

Over Kompel
#

Kompel - Verkooppunten

Waar koop ik Kompel?

Het speciaalbier Kompel is momenteel op veel plaatsen in Nederland en België verkijgbaar, voor zowel consumenten als horeca. Bekijk hier een actueel overzicht van alle verkooppunten.

Vind een locatie

Kompel - Social

Kompel op Instagram

Kompel bier op locatie

Ontdek de Kompel Bierbus

Het hele jaar rond zorgen we graag voor de nodige verkoeling op je tuinfeest, verjaardag, BBQ, burendrink of receptie: de Kompel vintage bierbus komt naar je toe met tapper en heerlijk fris Kompel speciaalbier!

Meer informatie

Kompel op Facebook

Kompel evenementen

Santa run Zutendaal

Omschrijving

De bedoeling is zoveel mogelijk mensen op de been brengen om in een kerstpak gezamenlijk een tocht te lopen en zo op een ludieke manier een gezellige kerstsfeer creëren. Deze sfeer willen we doortrekken naar de kerstmarkt, die ook toegankelijk zal zijn voor de niet lopers (of wandelaars). Elke deelnemer van de Santa Run zal van ons een kerstpak ontvangen! De Santa run is dus geen loopwedstrijd maar een sociaal gebeuren!

Iedereen die deelneemt steunt het goede doel, maar ook iedere bezoeker die afzakt naar de Santa Run steunt het goede doel! Dit jaar koos Les Guimauves voor het goede doel Sint-Vincentius. Deze vereniging telt meer dan 120 vrijwilligers die voedselpakketten, kleding, speelgoed en huisraad verdelen onder behoeftigen uit Genk en Zutendaal.

In samenspraak met Sint-Vincentius willen de leden van Les Guimauves iets unieks doen voor de kinderen van Sint-Vincentius. Een reden te meer om je snel in te schrijven voor de Santa Run of gezellig iets te komen drinken!

Wanneer vr 22 dec. 2017 | 18:00 t/m 23:59

Locatie Militair domein Wiemesmeer

Kosten 5€/10€

Kompel worden Wordt ook een Kompel en blijf op de hoogte

Kompels ontvangen meer! Wat dacht je van uitnodigingen voor events en exclusieve Kompel aanbiedingen. Registreer je hieronder als Kompel en mis nooit meer iets. Je ontvangt automatisch alle informatie per mail.